Workshop Gör din grej!
Carolina Gårdheim välkomnar dig, kreativa kvinna med stort hjärta, vacker själ & fantastiska drömmar, till seminariet GÖR DIN GREJ för att få hjälp att hitta och börja leva efter just din unika geni-cocktail!
 
Anmäl dig med formuläret uppe till höger på denna sida!
 
Spotlight
Har du ...
... så fullt upp att du inte tar dig tid att lyssna till vad du innerst inne skulle vilja göra av ditt liv?
... en känsla av att du inte får utlopp dina speciella talanger i ditt arbete? Att du inte gör det som du tycker är roligast och som du vet att du skulle briljera på?
... så mycket omkring dig att du inte "hör" vad du tänker och egentligen känner?
 
Spotlight
Känner du att ...
... du har mycket att bidra med i världen, men stoppar dig själv för att du inte riktigt vågar?
... det finns något som du skulle må ännu bättre av att göra och vara, men du vet inte var du ska börja leta? Eller har du inte tid i vardagen att ta reda på det?
... du inte riktigt kommer till din rätt?
 
Spotlight
Oroar du dig för ...
... hur du skulle klara dig ekonomiskt om du skulle göra något som var mer "du"?
... hur familj och vänner skulle reagera om du började prata om vad du egentligen vill göra och vara?
... hur och om du skulle klara av det som du innerst inne vill göra?
 
 
Jag har varit precis där.
 

Jag har känt att jag har haft något inuti som ville komma ut, men inte vetat vad det var, eller hur jag skulle gå tillväga. Jag har känt mig oerhört vilsen om vilken väg som var rätt för mig.

 

Jag har varit orolig och rädd för vad andra ska tycka, för att sticka ut, för att inte klara mig och för att göra bort mig.

 

Jag har kämpat mot både egna och andras åsikter om vad jag borde göra och vara.

 

Det har tagit år för mig att uppnå det liv jag lever idag. Mitt drömliv.

 

Idag känner jag mig äntligen trygg i att göra min grej – att verka utifrån mitt hjärta, och använda mina talanger, min inspiration, min passion, mina gåvor och mina drömmar på allra bästa sätt i världen.

 

För då mår inte bara jag bra, utan jag sprider också positiv energi i världen, och kan hjälpa och inspirera ännu fler. 

 

Jag har också upplevt hur enormt mycket mer energi jag får när jag göra min grej jämfört med att göra någon annans. För när jag gör min grej gör jag det som jag är bäst på och det som jag älskar att göra – en oslagbar kombo, som ger massor av kraft och riktning!

 

Sen är det bara en bonus hur mycket trevliga människor jag träffar, hur mycket mer kärlek jag möter, hur mycket mer tillit jag har och hur mycket gladare och friskare jag är.

 

Det är helt klart någon slags magi i det här med att göra sin grej!

 

Jag har alltså lärt mig en hel del genom åren om hur man kommer fram till vad som är ens unika geni-cocktail, hur man tar sig igenom rädslorna och hindren längs med vägen, och hur man mår som allra bäst under tiden.

 

Därför har jag gjort workshopen Gör din grej!

 

För att det ska gå snabbare för dig att komma på vad som är din grej, och för att du ska hoppa över vissa av fällorna som jag själv har gått i. Det är i alla fall vad jag hoppas!

 

Det här kan du förvänta dig som resultat om du gör alla övningar under workshopen helhjärtat:

  • Att hitta det som är din unika geni-cocktail, eller åtminstone påbörja din process, som du sedan kan fortsätta på egen hand med de verktyg du får.
  • Att få högre energi, bland annat genom att börja göra mer av det som faktiskt ger dig energi och mindre av det som dränerar dig.
  • Att kunna ta till handfasta metoder för att hantera eventuella rädslor som dyker upp på vägen, vilket gör dig modigare och mer benägen att också börja göra din grej i världen.

Är du redo?

Är du redo att ta dig själv och dina talanger, dina drömmar, ditt liv på allvar?

 

För du är här av en orsak: att ta tillvara, själv njuta av och bidra i världen med just din helt unika geni-cocktail. Du är alldeles för värdefull för att slösas bort.

 

Jag vill se dig lysa med hela din kraft i världen!

 
Spotlight
Lördag 29 mars kl 15-17.30 i Stockholm
Under seminariet bjuder vi på thé och kaffe.
Spotlight
Rica Talk Hotel, Älvsjö (OBS! Ny lokal!)
Instruktioner för hur du hittar till lokalen skickas ut i separat mejl efter anmälan.
Spotlight
Pris 499 kr
Detta inkluderar 2,5 timmes workshop, en anteckningsbok, thé eller kaffe, en rabattcheck i Kreativ Insikts butik eller webbutik, samt möjlighet att köpa några  av Carolinas böcker och inspirationskort till rabatterat pris.
 
OBS! Vid avbokning senast 2 v före får du hela summa tillbaka, senast 1 v före halva summan. Vid senare avbokningar kan vi tyvärr inte ge pengarna tillbaka.
 
Så, är du redo att stå upp för dig själv? För ditt stora hjärta, din vackra själ & dina fantastiska drömmar?  
 
Spotlight
Anmäl dig nu, högst uppe till höger på den här sidan!
Antalet platser är begränsat, så passa på innan de tar slut.
 
OBS! Jag inser att även män behöver det här, men jag har valt att jobba med och för enbart kvinnor.
 
Så här säger de som varit på seminariet:
"Vad jag gillade bäst med seminariet? ALLT!!! Vill du göra din grej? Gå på Carolinas seminarium! Vet du inte vad din grej är? Gå på Carolinas seminarium!"
Margaretha Stehr
 
"Du är så härlig att lyssna på, Carolina, och du inspirerar till att lyssna inåt. Om du är redo för att hitta din grej i livet och vill ha inspiration till detta – gå på Carolinas seminarium!"
Carina Berglund, Holistika
 
"Vad som var bäst? ALLT! Orden - energin - kunskapen - utstrålningen. Glädje! Energi! Tankar!!! tar jag med mig hem. GÅ!!! Du blir FYLLD av ENERGI - VÄRME - GLÄDJE!"
Agneta Gusterman
 
"Jag gillar att du är så otroligt bra på att komma på nya, lite oväntade infallsvinklar på personlig utveckling. Det har gett mig väldigt mycket, trots att jag t ex redan läst din (braiga) bok och en hel del annat på området. Och jag gillar att du delar med dig mycket av dig själv, mycket som jag kan känna igen mig i också! Det var värdefullt att det var många övningar som man fick göra själv! Jag rekommenderar absolut seminariet! Det är jättebra och ger nya infallsvinklar på många olika plan, det är väldigt klokt, och det hjälper en verkligen framåt och att förstå sig själv bättre."
 
"Om du känner dig fast idag och behöver en boost så är det här verkligen något jag kan rekommendera! Bra blandning av uppgifter, tiden gick fort."
Petra Lundqvist
 
"Din positiva energi är fantastiskt smittande! Seminariet är ett bra tillfälle att dra i handbromsen, 'stoppa ekorrhjulet', och försöka ta tillbaka styrkan och styrningen på livet, så att det inte bara rinner iväg."
Christine Lundh
 
"Mycket inspirerande! Kanonbra frågeställningar och övningar. Jag kommer att fortsätta arbeta med uppgifterna vi fått och fundera över 'resultaten'. Vill du något mer med ditt liv men inte vet vad eller hur du ska göra för att ta reda på det, så GÅ på seminariet Gör din grej!"
Åsa Rydlinge
 
"Kunskapen förmedlas så kärleksfullt och med så tydliga exempel! Många praktiska råd – jag kommer att jobba vidare med allihop! Jag tar med mig hem Inspiration, Hopp, Kärlek, Styrka, Kraft och en känsla av att vara på väg. Jag kan varmt rekommendera Gör din grej-seminariet! Så många kloka, inspirerande tankar och verktyg för dig om du vill arbeta med dig själv, få insikter och påbörja en förändring."
Maria
 
"Du delar från ditt ärliga JAG. Det är sån tyngd i det du säger, man känner att du MENAR det du säger – det är inte något 'klyftigt' du läst någonstans. Inga klyschor!! Vill du ha en förändring i livet, men vet inte hur/vad du ska tänka – Carolina kan hjälpa dig om du vill. Det är INTE brutalt eller flummigt, utan på alldeles naturlig väg."
 
"Det här är en väldigt bra kurs att peppa sig själv till att göra det man skulle vilja göra!"
 
"Många konkreta tips. Bra struktur och tidsplanering. Vi hann mycket på kort tid. Jag gick och trodde att jag gjorde det jag ville. Under seminariet insåg jag att det fanns andra saker jag också skulle vilja göra."
 
"BRA ÖVNINGAR HELA VÄGEN! Alla bör lyssna på ett seminarium som detta!"
 
"Ett väldigt bra seminarium! Ger energi och nya tankar."
Isabella
 
"Du är jätteduktig, Carolina! Utstrålning, talar med övertygelse, naturligt. Meditationen var toppen. Jag är peppad att 'göra min grej'! Gå och inspireras!"
 
"Absolut inspirerande! Känner mig pigg på att ta tag i 'min grej'. Seminariet har givit mig ny energi, och jag rekommenderar det varmt. Det är intressant, inspirerande och peppande!"
 
"Tack för en underbar kväll! Det var toppen med övningarna, gav ett nytt tänk. Jag tar med mig meditationerna och övningen med tankarna. Om jag rekommenderar seminariet till en vän? Oh, JA!"
Susanne Reuterwall
 
"Carolina bjöd på sig själv, inspirerande och motiverande. Kvällen gav så mycket härlig energi – du måste gå!"
Maria Bäckman Johansson
 
"Ärlig, fin, informell ton. Jag tar med mig att allt är möjligt bara man börjar ta sig själv på allvar. Jag rekommenderar dig att gå!"
Mona Nordengard
 
"Rekommenderas till den som vill börja strukturera upp ett kaos med massa vilja i huvudet!"
Katharina Jansson
 
"Bra övningar, de fick mig att tänka på ett nytt sätt. En kurs i att hitta sitt syfte, vad du är här för att göra utifrån dina unika kvaliteter, att starta sin egen resa. Rekommenderas varmt!"
 
"Ett seminarium som inspirerar där du får göra övningar och inte bara lyssna. Bra övningar med många exempel."
Lena Roos, Mind your space
 
"Jag rekommenderar seminariet för den positiva energin och de roliga och enkla övningarna!"
 
"Bäst är din energi och tilltro, att få frågor och material med sig hem, tips och idéer - tack! Jag rekommenderar absolut den här workshopen!"
AnnSofie Ihrström, Effekt Hälsa & Friskvård
 
"Bra disponering, intressant, mycket innehåll på kort tid (positivt!) - inspiration och en puff i rätt riktning!"
Ingela Renström
 
Spotlight
Anmäl dig nu, högst uppe till höger på den här sidan!
 
 
Carolina Gårdheim